EfterForskning

EfterForskning med Åsa och Linda firar två år!

21 maj 2020: Pandemi och restriktioner. Pasta och toapapper försvinner från butikernas hyllor. Dagliga presskonferenser där vi får höra om hur Coronaläget utvecklar sig. Kurser och tillställningar ställs in. Vi häller avstånd och handlar helst på tider när ingen annan är i affären. Vi hälsar med armbågen eller foten och de som kan jobbar hemifrån.

Vi bestämmer oss för att försöka göra något roligt. Vi kan inte träffas men vi kan ses över nätet. Vi vill fortsätta att dela med oss om släktforskning och dna även om vi inte kan hålla fysiska kurser och dnacafeer. Det blir livesändningar på Facebook och så småningom även YouTube. Vi sänder varje torsdag, oavsett om vi är på resande fot, julafton eller nyårsafton. Vi tar upp olika ämnen och tittare är med i sändning, skickar in bilder och är med och kommenterar.

Våren 2022: Restriktionerna är borta och vi kan åter träffas men vi har fortsatt med EfterForskning ändå. Vi har dragit ner och sänder varannan vecka i stället sedan årsskiftet.

Det är så himla roligt med alla som dyker upp varje gång vi sänder, från både när och fjärran. Tack för att ni är med och bidrar, utan er hade det inte blivit några sändningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *